به تازگی خبری منتشر شده مبنی بر اینکه ردمی K50S پرو و شیائومی ۱۲T پرو قرار است با تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس راهی بازار شوند.
با سپهر دیجیتال همراه باشید.
اگرچه گوشیهای سری ردمی K50 در ماه آوریل امسال رونمایی شدند، اما به نظر میرسد شیائومی جاهطلبتر از این حرفهاست، چرا که گفته میشود میخواهد در نیمهی دوم امسال، از جانشینان این سری با نام ردمی K50S رونمایی کند.
اگر به خاطر داشته باشید، روز گذشته خبری منتشر شد که در آن توانستیم با توجه به کدهای موجود در رابط کاربری MIUI، اطلاعاتی را در رابطه گوشی تاشوی مورد انتظار شیائومی کسب کنیم. اما به نظر میرسد این کدها اطلاعات بسیار بیشتری از گوشیهای مختلف شرکت چینی در خود دارند.
با توجه به این کدها، ظاهرا شیائومی میخواهد اواخر امسال، جانشین سری ردمی K50 را با نام K50S، در دو مدل استاندارد و پرو رونمایی و راهی بازار کند. علاوه بر اینها، سه گوشی دیگر هم از سری ۱۲T شرکت شاهد خواهیم بود که شامل مدل استاندارد، پرو و هایپرشارژ میشوند.
البته اطلاعات در رابطه با این ۵ مدل فقط به همین مورد محدود نمیشود. به گزارش وبسایت xiaomiui.net، در کدهای رابط کاربری MIUI شیائومی، علاوه بر نام و شماره مدل، بازارهای عرضه و مدل پردازندهی آنها نیز قرار دارد تا بدین ترتیب به بخش بزرگی از اطلاعاتی که میخواستیم دسترسی پیدا کنیم.
با مدل پرو شروع میکنیم؛ ردمی K50S پرو قرار است با شماره مدل ۲۲۰۸۱۲۱۲C در کشور چین رونمایی شود. این گوشی از پردازندهی مورد انتظار و قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس به عنوان قلب تپنده بهره خواهد برد که گفته میشود با فناوری ۴ نانومتری TSMC تولید خواهد شد.
شیائومی ۱۲T پرو اما به عنوان مدل تغییر برندیافتهی ردمی K50S پرو، در بازارهای جهانی عرضه میشود. دو نسل قبل این سری با قیمت بسیار مناسبی در بازار کشور ما هم در دسترس قرار گرفتند، بنابراین میتوانیم امیدوار باشیم بار دیگر محصولاتی بسیار کیفیت با قیمت مناسب راهی بازار داخل شوند. لازم به ذکر است شماره مدل این محصول، مشابه همان K50S پرو خواهد بود.
نکتهی قابل توجه این است که شیائومی میخواهد یک مدل از ۱۲T پرو را با پسوند هایپرشارژ راهی بازار کند. این مدل به احتمال بسیار فراوان در کشور چین عرضه نخواهد شد، چرا که گفته میشود منحصرا برای بازارهای جهانی در نظر گرفته شده است. شماره مدل این محصول، ۲۲۰۸۱۲۱۲UG خواهد بود و همانطور هم که از نامش پیداست، باید شارژر بسیار سریعی (احتمالا ۱۲۰ واتی) داشته باشد. لازم به ذکر است این گوشی هم با همان تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس در دسترس قرار خواهد گرفت.
برای مدلهای استاندارد، یعنی ردمی K50S و شیائومی ۱۲T هم وضعیت مشابهی را شاهد هستیم. یعنی شیائومی میخواهد K50S را با شماره مدل ۲۲۰۷۱۲۱۲AC در کشور چین و ۱۲T را با شماره مدل ۲۲۰۷۱۲۱۲AG به عنوان نسخهی تغییر برندیافتهی K50S، راهی بازار جهانی کند.
با توجه به اطلاعات دیگری که به لطف کدهای MIUI در اختیار داریم، به نظر میرسد دو مدل استاندارد، به پردازندهای ساخت مدیاتک مجهز خواهند شد. حالا این پردازنده چه مشخصاتی خواهد داشت، نمیدانیم و باید منتظر بمانیم ببینیم چه خبرهای بیشتری در این رابطه منتشر میشود. البته خبر خوب این است که مدیاتک در مقایسه با شرکتهای دیگری که برای گوشیهای اندرویدی تراشه طراحی میکنند، بهترین عملکرد را دارد. اخیرا هم دیدیم که پردازندهی دایمنسیتی ۸۱۰۰ این شرکت که پرچمدار پریمیوم هم به حساب نمیآید، توانست حتی از تراشهی فوقالعاده قدرتمند M1 اپل و اسنپدراگون ۸ نسل ۱ در گلکسی S22 اولترا در انجام بازی، بهتر ظاهر شود، چرا که ثبات و پایداری عملکرد آن کمنظیر است.
شیائومی معمولا برای گوشیهای سری ۱۲T قیمت مناسبی در نظر میگیرد و ردمی هم که از لحاظ قیمتگذاری، فوقالعاده منصفانه عمل میکند؛ بنابراین به نظر میرسد شیائومی میخواهد در بازار گوشیهای بالارده و پرچمداران پریمیوم، حضور فعالتر و قدرتمندتری داشته باشد. حتی گفته میشود اواخر امسال باید شاهد معرفی شیائومی ۱۲ اولترا به عنوان قدرتمندترین گوشی شیائومی باشیم. اطلاعات زیادی هم از آن منتشر شده، اما متأسفانه نمیدانیم رونمایی از آن دقیقا در چه تاریخی رخ میدهد. بنابراین باید منتظر ماند و دید شیائومی برای رونمایی از این چند گوشی، چه برنامهای دارد.