گلکسی A53 یکی از گوشیهای میانردهی مورد انتظار سامسونگ به حساب میآید که قرار است سه روز دیگر رسما رونمایی شود. البته این گوشی تنها نیست و گلکسی A33 و A73 نیز به همراه آن در یک رویداد ویژه رونمایی خواهند شد. تا به این لجظه اطلاعات زیادی از گوشیهیا این سری منتشر شده است و تقریبا میتوانیم بگوییم از تمام مشخصات آنها باخبریم. تنها چیزی که باقی مانده، قیمت است که آن هم معمولا وقتی محصول رسما رونمایی میشود، از سوی شرکت اعلام میشود.
با سپهر دیجیتال همراه باشید.
گلکسی A53 اما قبل از اینکه رونمایی شود، خیالمان را آسوده کرد چرا که در حال حاضر برای خرید در دسترس قرار دارد در حالی که هنوز سه روز تا رونمایی رسمی زمان باقی مانده است. پیش از این این گوشی در صربستان برای خرید در دسترس قرار گرفته بود اما اکنون میبینیم که در کنیا نیز به فروش میرسد. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که خرید این نمونهها شاید اصلا کار درستی نباشد و سامسونگ هم در صورت وجود هرگونه مشکلی، گارانتی را نپذیرد. با این حال به نظر میرسد گوشی واقعا گلکسی A53 5G باشد چرا که تمام مشخصات آن، مشابه چیزی است که پیشتر در رابطه با آن شنیده بودیم.
طبق آمار منتشر شده، ظاهرا این گوشی به واحد پول محلی کنیا، ۴۵۵۰۰ KSH قیمتگذاری شده است که اگر بخواهیم آن را تبدیل به دلار کنیم، چیزی در حدود ۴۰۰ دلار بدست میآید. قیمتی که انتظار داشتیم برای این گوشی در نظر گرفته شود. حال اندکی کمتر یا بیشتر طبیعی است چون این میزان را با تبدیل واحد مستقیم بدست آوردهایم.
همانطور که در بالا هم گفته شد، پیش از این در رابطه با تمام گوشیهای مورد انتظار سری گلکسی A که قرار است در رویداد سه روز دیگر رونمایی شوند خبرهای موثق زیادی منتشر شده است و اکنون با تمام مشخصات آنها آشنایی داریم. اما اینبار چون گلکسی A53 عملا برای خرید در دسترس قرار گرفته، طبیعتا هر اطلاعاتی که وجود داشته باشد رسمیتر و موثقتر خواهد بود. بنابراین یکبار دیگر به آن اشاره خواهیم داشت.
گلکسی A53 نمایشگری ۶٫۵۲ اینچی از نوع Super AMOLED با رفرشریت ۱۲۰ هرتز دارد. قلب تپندهی این گوشی، اگزینوس ۱۲۸۰ است که نمیتوان آن را پردازندهی خیلی قدرتمندی به حساب آورد اما برای بکارگیری در یک میانرده نسبتا مناسب است. منبع تغذیهی این مجموعه هم یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی است که از شارژر سریع ۲۵ واتی پشتیبانی میکند اما این شارژر به همراه محصول عرضه نمیشود. یا در واقع بهتر است بگوییم اصلا شارژری با این محصول به فروش نمیرسد و کاربر باید به صورت جداگانه برای آن هزینه کند. چون سامسونگ سیاست حفاظت از محیط زیست خود را به پرچمدارهایش محدود نکرده و میخواهد با کم کردن محتویات داخل جعبهی گوشیهای میانرده هم این کار را انجام دهد. هرچند پیشتر شنیدیم که چه سودی از این بابت به جیب شرکتها میرود.
در بخش دوربین اما شاهد یک دوربین ۶۴ مگاپیکسلی اصلی، فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی و دو دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق هستیم تا اینبار هم خبری از لنز تلهفوتو در گوشی میانردهی سامسونگ نباشد. دوربین سلفی هم مثل همیشه ۳۲ مگاپیکسلی است و در مرکز بخش بالایی نمایشگر به صورت یک حفره تعبیه شده است. در بخش نرمافزار هم رابط کاربری One UI 4.0 را سوار بر اندروید ۱۲ شاهد هستیم که به احتمال بسیار فراوان، به مدت ۴ سال از سوی سامسونگ پشتیبانی نرمافزاری میشود. ظرفیت حافظهی رم و حافظهی داخلی هم در مدل پایه، ۸/۱۲۸ گیگابایت است.