چه زمانی باید مانیتور قدیمی را تعویض کنیم؟

 

مانیتور یکی از بخش‌های بسیار مهم سیستم دسکتاپ محسوب می‌شود که اگر کیفیت پایینی داشته باشد، تجربه کاربری را دچار مشکل می‌کند. اما دقیقا چه زمانی باید مانیتور قدیمی را تعویض کنیم؟ در این مطلب به همین موضوع می‌پردازیم.

با سپهر دیجیتال همراه باشید.

 

مشکلات رایج


برخی از کاربران به حضور مانیتور قدیمی سیستم خود عادت می‌کنند و به همین خاطر کمتر کسی به دنبال تعویض آن است. اما در هر صورت زمانی فرا می‌رسد که به ناچار باید مانیتور قدیمی را کنار بگذارید. از بین مشکلات مانیتورهای قدیمی می‌توانیم به کیفیت تصویر پایین، پیکسل‌های سوخته، وجود خطوط قرمز و مشکی یا خاموش شدن‌های تصادفی اشاره کنیم.

 

 

این مشکلات رایج نه‌تنها آزاردهنده هستند، بلکه احتمالا برای برطرف کردن آن‌ها باید مبلغ بالایی را هزینه کنید. در بیشتر مواقع، تعویض مانیتور ارزان‌تر و راحت‌تر از تعمیر آن است. خوشبختانه در این زمینه تنوع بسیار زیادی وجود دارد و با توجه به بودجه‌ای که دارید می‌توانید بهترین مدل را خریداری کنید.

 

رزولوشن پایین‌تر از حد انتظار


مانیتورهای فعلی در زمینه‌ی کیفیت تصویر حرف زیادی برای گفتن دارند. هرچقدر هم کیفیت تصویر بهتر باشد، انواع و اقسام کارها از تماشای فیلم و اجرای بازی گرفته لذت‌بخش‌تر می‌شود. اما یک مانیتور قدیمی به دلیل رزولوشن پایین و رنگ‌های نه‌چندان جذاب، تجربه‌ی لذت‌بخشی را ارائه نمی‌کند.

 

 

از سوی دیگر خرید یک مانیتور جدید ممکن است بهره‌وری شما را هم افزایش دهد. این موضوع به‌خصوص برای افرادی که در حوزه‌های گرافیک، بازی، عکاسی و تدوین فیلم فعالیت دارند بیشتر صدق می‌کند.

 

اختلال هنگام نمایش برنامه‌ها و بازی‌ها


اگر یک گیمر حرفه‌ای یا حتی گیمر معمولی هستید، با استفاده از مانیتور گیمینگ می‌توانید لذت بسیار بیشتری از بازی‌ها ببرید. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های مانیتورهای گیمینگ، رفرش ریت بالای آن‌ها است. عموم مانیتورها از رفرش ریت ۶۰ هرتز پشتیبانی می‌کنند و اگر برای مدتی از مانیتور دارای رفرش ریت بالاتر استفاده کنید، دیگر علاقه‌ی چندانی به مانیتورهای ۶۰ هرتز نخواهید داشت.

 

محدودیت در اندازه


در آخر باید به بحث اندازه‌ی مانیتور‌ بپردازیم. اگر می‌بینید اندازه‌ی مانیتور‌ فعلی جوابگوی نیازهای شما نیست، پس دیگر وقت آن رسیده که یک مانیتور جدید با اندازه‌ی بزرگ‌تر بخرید. با استفاده از مانیتور بزرگ‌تر به فضای بسیار بیشتری برای برنامه‌ها دسترسی دارید و حتی در زمینه‌ی اجرای بازی و تماشای فیلم هم با تجربه‌ی بهتری روبرو می شوید.

 

 

اگرچه برخی کاربران به استفاده از مانیتورهای‌ اولترا واید علاقه‌ی زیادی دارند، اما این مانیتورها‌ مناسب بیشتر کاربران نیستند. به همین خاطر احتمالا یک مانیتور‌ ۲۴ یا ۲۷ اینچی هم می‌تواند به خوبی نیازهای شما را پوشش دهد. اگر هم فکر می‌کنید چنین مانیتورهایی کوچک هستند، پس می‌توانید از بین مانیتورهای اولترا واید ۳۷ اینچی و حتی بزرگ‌تر دست به انتخاب بزنید. البته به غیر از مانیتورهای اولترا واید، می‌توانید دو یا سه مانیتور را کنار یکدیگر قرار دهید تا از فضای بیشتری بهره‌مند شوید.

کلیدواژه : مانیتور