وان‌پلاس نورد ۳ با شارژر ۱۵۰ واتی به‌زودی معرفی می‌شود

دیروز در نمایشگاه MWC سال ۲۰۲۲، شرکت اوپو از فناوری شارژ سریع ۱۵۰ وات خود رونمایی کرد  و همچنین مشخص شد که قرار است یک گوشی از شرکت چینی وان‌پلاس در سه ماهه دوم سال جاری و بین ماه آپریل تا ژوئن با پشتیبانی از این استاندارد راهی بازار شود. در حال حاضر طبق آخرین شایعات منتشر شده، به نظر می‌رسد که این گوشی هوشمند وان‌پلاس نورد ۳ باشد.

طبق گزارش وب‌سایت AndroidCentral، گوشی هوشمند وان‌پلاس نورد ۳ از شارژر ۱۵۰ وات و پرسرعت اوپو بهره می‌برد که پیش‌تر گفته می‌شد قرار است در گوشی ریلمی GT نئو ۳ شاهد آن باشیم. در گزارشی دیگر از وب‌سایت PriceBaba، آمده که وان‌پلاس نورد ۳ در بازار کشور هند و در بازه زمانی اواخر ماه می تا اوایل ژوئن معرفی خواهد شد. باید خاطر نشان کرد که این اخبار و شایعات با پست منتشر شده اخیر مدیرعامل شرکت وان‌پلاس یعنی «پیت لاو»، مبنی بر معرفی یک گوشی هوشمند در سه ماهه‌ی دوم سال ۲۰۲۲ مطابقت دارد. بنابراین در سه ماهه‌ی دوم سال ۲۰۲۲ احتمالاً ما شاهد رونمایی و معرفی وان‌پلاس نورد ۳ خواهیم.

 

 

همانطور که در ابتدای خبر به آن اشاره کردیم، شرکت اوپو در نمایشگاه MWC 2022 از فناوری شارژ ۱۵۰ وات خود رونمایی کرد. در تست‌های قبل از معرفی رسمی این فناوری شارژ ۱۵۰ واتی، این فناوری توانست یک گوشی با باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی را در عرض ۵ دقیقه از درصد ۱ به ۵۰ درصد شارژ برساند و در مجموع ۱۵ دقیقه طول کشید تا این باتری به درصد شارژ کامل ۱۰۰ برسد.  به لطف تکنولوژی GAN، این شارژر ابعادی ۵۸ در ۵۸ در ۳۰ میلی‌متر دارد و وزن آن ۱۷۲ گرم است. از لحاظ اندازه باید گفت که این شارژر با شارژر ۶۵ واتی اوپو چندان فرقی ندارد.

باید خاطر نشان کنیم که  شرکت اوپو درباره‌ی نگرانی‌هایی که در خصوص تأثیر چنین سرعت شارژ بالایی روی باتری وجود دارد توضیحاتی ارائه داده است. در همین راستا، فناوری شارژ ۱۵۰ وات SuperVOOC به لطف فناوری «موتور سلامت باتری» (BHE) خود پس از ۱۶۰۰ چرخه شارژ همچنان تا ۸۰ درصد ظرفیت باتری را حفظ خواهد کرد. این فرآیند بخشی از الگوریتم سلامت باتری هوشمند است که به طور مداوم الکترود‌های منفی را کنترل می‌کند تا تعداد یون‌های لیتیوم مرده (یتیوم‌هایی که به دام افتاده‌اند و قادر به حمل شارژ نیستند) را به حداقل برساند.

همچنین باتری که اوپو از آن استفاده می‌کند شامل یک رابط الکترولیت جامد (SEI) روی الکترودهای باتری است که از خراب شدن آن‌ها محافظت می‌کند. فناوری موتور سلامت باتری در این بخش از یک فرمول ویژه برای الکترولیت‌ها بهره می‌برد که به طور مداوم لایه SEI را بررسی و تعمیر می‌کند. همین عامل، الکترودها را در شرایط خوب نگه می‌دارد که عملکرد باتری را بهبود می‌بخشد و در نتیجه طول عمر آن را افزایش می‌دهد.

در مورد مشخصات فنی گوشی هوشمند آینده وان‌پلاس اطلاعات چندانی منتشر نشده، اما با این حال گفته می‌شود که این گوشی هوشمند ار یک نمایشگر ۶.۷ اینچی OLED با رزولوشن Full HD + و رفرش ریت ۱۲۰ هرتز استفاده خواهد کرد. یک حفره‌ی نیز برای قرار گرفتن دوربین سلفی در قسمت بالایی پنل جلویی تعبیه خواهد شد. طبق دیگر شایعات، قرار است که قلب تپنده‌ی این گوشی هوشمند را پردازنده‌ی مدیاتک Dimensity 8100 تشکیل دهد.

 

 

باید اشاره کنیم که این تراشه اخیراً معرفی شده و قرار است ماه آینده در یکی از گوشی‌های ردمی استفاده شود. این پردازنده قدرت پردازشی بسیار بالایی دارد چرا که از چهار هسته‌ی پردازشی از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۸۵ گیگاهرتز و چهار هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز بهره می‌برد. با این ترکیب سخت‌افزاری، Dimensity 8100 می‌تواند در گوشی‌های پرچم‌دار اقتصادی یا میان‌رده‌های قدرتمند به کار گرفته شود و عملکرد بی‌نظیری هم داشته باشد.

همچنین این پردازنده از حافظه‌ی رم LDDR5 و حافظه‌ی داخلی UFS 3.1 پشتیبانی خواهد کرد. در سیستم دوربین این گوشی گفته می‌شود که از یک لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی IMX766 استفاده می‌شود و منبع تغدیه آن را نیز یک باتری با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت تشکیل می‌دهد که با شارژر ۱۵۰ وات به سرعت شارژ می‌شود و همچنین سیستم عامل اندروید ۱۲ به صورت پیش‌فرض نیز روی آن اجرا خواهد شد. احتمالاً در روز‌های آینده اخبار دقیق‌تر و بیشتری از این گوشی هوشمند وان‌پلاس منتشر می‌شود.

 

مقالات دیگر……..