اینطور که به نظر میرسد، سامسونگ ظاهرا همان طراحی را که برای باتری خودروهای الکتریکی استفاده میکند قرار است برای باتری گوشیها نیز بکار بگیرد تا شاهد افزایش چشمگیر ظرفیت باتری در این گجتهای کوچک باشیم.
با سپهر دیجیتال همراه باشید.
در حال حاضر گوشیهای هوشمند چند سالی است که از لحاظ ظرفیت باتری پیشرفت چشمگیری به نسبت قبل نداشتهاند. در واقع باید بگوییم به نسبت سالهای قبل، باتری تنها بخشی بوده که در برخی مواقع شاهد پسرفت آن نیز بودهایم. حالا که شرکتها توانستند در بخش دوربین به تکاملی که میخواهند دست پیدا کنند، به نظر میرسد باید تمرکز روی باتری قرار بگیرد تا بدین ترتیب کاربران بتوانند از پتانسیلی که گوشی هوشمندشان دارد، برای مدت زمان بیشتری استفاده کنند.
حدودا یک سال قبل بود که سامسونگ SDI، بخش تولید باتری سامسونگ، فعالیت خود را برای تولید نسل پنجم از باتریهای خودروهای الکتریکی آغاز کرد. این فناوری به شرکت کرهای اجازه میداد بهجای رول کردن لایههای باتری، آنها رو روی هم قرار دهد. بدین ترتیب ظرفیت باتری و در نتیجه طول عمر آن افزایش چشمگیری پیدا میکند چرا که قطعات آن در کنار یکدیگر قرار میگیرند. به همین خاطر باتری با همان اندازه، ظرفیت بسیار بیشتری پیدا میکند.
حال طبق گزارش منبع کرهای معتبر یعنی The Elec، ظاهرا سامسونگ میخواهد از همین فناوری برای ساخت باتری گوشیهای هوشمند نیز استفاده کند تا بدین ترتیب بعد از سالها، شاهد پیشرفتی محسوس در این زمینه باشیم. طبق اطلاعات منتشر شده، باتریهایی که با فناوری جدید تولید میشوند، در نهایت ۱۰٪ ظرفیت بیشتری از باتریهایی خواهند داشت که با فناوری قدیمی یعنی رولی تولید میشوند. برای مثال باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی گلکسی S22 اولترا با همان اندازه ولی با فناوری جدید، ۵۵۰۰ میلیآمپر ساعتی خواهد شد. بدین ترتیب گوشیها هم میتوانند باریکتر و سبکتر تولید شوند در حالی که باتری آنها ظرفیت بیشتری دارد.
قطعات باتریهایی که با طراحی قدیمی (رولی) تولید میشوند را نمیتوان خیلی سفت و محکم در کنار هم قرار داد چون تورمی که در نتیجهی شارژ و تخلیهی شارژ رخ میدهد باعث میشود الکترودها خم شوند و در نتیجه در طول زمان به قطعات آن آسیب میرسد. اما فناوری جدید این مشکل را هم تا حد زیادی حل کرده چرا که در این روش، هیچ فضای خالی باقی نمیماند و در نتیجه هیچ خمیدگی نیز بوجود نخواهد آمد.
در حال حاضر نمیدانیم چه شرکتی قصد دارد اولینبار از این فناوری در گوشی هوشمند خود استفاده کند. شاید سامسونگ مثل سنسور دوربین، این فناوری را رسما در ساخت یک باتری استفاده کند اما باتری را به شرکتهای دیگر بفروشد و یک یا دو سال بعد از آن در گوشیهای خود استفاده کند.
اینکه چه زمانی شاهد تولید رسمی باتریهای گوشیهای هوشمند با این فناوری جدید خواهیم بود هم اصلا مشخص نیست اما گفته میشود سامسونگ قصد دارد آنها را در کارخانهی Cheonan کرهی جنوبی تولید کند. همچنین یکی از خطوط تولید محصولات شرکت در تیانجین چین هم قرار است به تولید باتری بپردازد تا سرعت و در نتیجه تعداد تولیدات افزایش پیدا کند.
اینطور که به نظر میرسد، سامسونگ میخواهد در گوشیهای آیندهی خود حتما از این باتریها استفاده کند. حال باید دید چه محصولی اولین میزبان آن خواهد بود.
نظرات خودتون رو کامنت کنید.