بعد از آیفون، کیس ایرپادز با پورت USB-C هم از راه رسید

«کن پیلونل»، مهندسی است که چند ماه پیش توانست اولین آیفون مجهز به پورت USB-C در جهان را بسازد و با قیمت ۸۶،۰۰۰ دلار آن را به فروش برساند. حقیقتاً این قیمت، مبلغی هنگفت برای خرید یک آیفون بود که به عنوان یک کالای کلکسیونی در نظر گرفته می‌شد و به همین دلیل قیمت بالایی داشت. او اکنون با پروژه‌ای مشابهی برای ایرپادز بازگشته است. او اکنون توانسته پورت USB-C را جایگزین پورت لاتنینگ کیس ایرپادز اپل کند. این قابلیت همچنین این امکان را برای کاربران فراهم کرده تا بتوانند باتری کیس ایرپادز خود را تعویض کنند.

با سپهر دیجیتال همراه باشید.

این مهندس که اخیراً ویدیوی ایرپادز با پورت USB-C خود را در یوتیوب منتشر کرده، نشان داد که افزودن پورت USB-C به کیس ایرپادز اپل کار غیرممکنی نیست. البته باید اشاره کنیم که این کار سختی‌های خاص خود دارد، زیرا این فرد زمان زیادی را صرف طراحی یک کیس جدید برای شارژ و کشف نحوه جایگزینی پورت لایتنینگ با USB-C کرده است. همانطور که می‌دانید، مشکل ایرپادزها و هر نوع هدفون بی‌سیم دیگری این است که پس از به پایان رسیدن عمر باتری کیس شارژشان، عملاً کارایی و شارژدهی روز اول خود را نخواهند داشت.

 

بیشتر بخوانید: ۵ نشانه که از نزدیک بودن مرگ کارت گرافیک خبر می‌دهند

 

اپل باتری کیس ایرپادزها را تعویض نمی‌کند، زیرا صرفاً تعویض کل آن ارزان‌تر است. این کار همچنین به محیط زیست آسیب می‌زند و این همان چیزی است که پیلونل به خاطر آن تصمیم به طراحی کیس شارژ ایرپادز با پورت USB-C گرفت. در حقیقت باید گفت تعویض باتری ایرپادز اپل کار بسیار سختی نیز است، زیرا قاب اطراف این کیس شارژ جدا نمی‌شود و این دلیلی است که تعویض باتری آن‌ را تقریباً غیرممکن می‌سازد.

 

بیشتر بخوانید: گوشی‌های سامسونگ در چه کشورهایی ساخته می‌شوند؟ شاید فکرش را هم نکنید!

 

پیلونل پس از پیدا کردن راهی برای طراحی کیس شارژ ایرپادز با پورت USB-C، سریع به ساخت آن اقدام کرد. این کار دقیقاً مثل ساخت آیفون با پورت USB-C چالش‌های خاص خود را داشت. برای مثال، پیلونل مجبور شد یک برد PCB سفارشی طراحی کند که به او اجازه می‌دهد پورت USB-C را جایگزین کانکتور لایتنینگ کند. این مهندس از فناوری خود اپل برای ایمن کردن کانکتور در داخل قاب ایرپادز استفاده کرد. در پایان، تنها کاری که او باید انجام می‌داد این بود که قاب کیس ایرپادز که با طراحی سه‌بعدی چاپ شده بود را چفت کند.