آنر قصد دارد فروش جهانی گوشی‌هایش را تا پایان سال ۲۰۲۲ دو برابر کند

حدود دو سال قبل هواوی شرکت آنر را در ازای دریافت ۱۵ میلیارد دلار به یک کنسرسیوم واگذار کرد. بعد از جدایی آنر از هواوی، این شرکت از تحریم‌های آمریکا رهایی پیدا کرد و به همین خاطر بدون نگرانی بابت این موضوع، روند ساخت گوشی‌های جدید را کلید زد. به عبارت دیگر، آنر به راحتی می‌تواند برای گوشی‌های خود از سرویس‌های نرم‌افزاری گوگل و تراشه‌های ۵G  کوالکام استفاده کند. این در حالی است که هواوی این دو کار را نمی‌تواند انجام دهد.

با سپهر دیجیتال همراه باشید.

 

طی ماه‌های گذشته، آمار فروش گوشی‌های آنر به طور قابل توجهی افزایش پیدا کرده و طبق جدیدترین گزارش‌های منتشر شده، حالا پنجمین شرکت بزرگ در بازار موبایل چین محسوب می‌شود. مدتی قبل این شرکت از گوشی‌های پرچم‌دار مجیک ۴ و مجیک ۴ پرو رونمایی کرد که از ویژگی‌های جذابی بهره می‌برند و رقیب قدرتمندی برای دیگر پرچم‌داران محسوب می‌شوند.

 

 

حالا مدیرعامل آنر اعلام کرده که این شرکت طی ماه‌های گذشته رشد باورنکردنی را تجربه کرده و طبق آمارهای اعلام شده، در حال حاضر حدود ۱۱ هزار نفر برای این شرکت کار می‌کنند و همچنین باید به فعالیت ۶ مرکز پژوهشی در کشورهایی مانند فرانسه و ژاپن هم اشاره کنیم. آنر موفق شده با حدود ۲۰۰ اپراتور مخابراتی در کشورهای مختلف قرارداد همکاری امضا کند که این همکاری‌ها برای افزایش آمار فروش گوشی‌های این شرکت اهمیت زیادی دارند.

در راستای همین موضوع، استراتژی جدید مدیران آنر این است که فروش جهانی گوشی‌های ساخت این شرکت تا پایان سال ۲۰۲۲ بیش از دو برابر شود تا این شرکت در بازار جهانی هم بتواند در برابر رقبای خود عرض اندام کند. این شرکت مدتی قبل از گوشی تاشوی مجیک V رونمایی کرد ولی هنوز این گوشی راهی بازارهای جهانی نشده است. اما با توجه به اهداف این شرکت برای افزایش حضور در بازارهای مختلف، به احتمال زیاد گوشی تاشوی آنر هم در کشورهای مختلف به دست کاربران خواهد رسید.